Verstappen begint voorbereiding 2022: wereldkampioen post fitnessvideo op Instagram

F1

Max Verstappen is na een welverdiende vakantie begonnen aan de voorbereiding op het Formule 1-seizoen van 2022. De Nederlander post via Instagram een filmpje waarop hij op zijn balkon in Monaco aan het trainen is.

De feestdagen en vakantie zit er inmiddels weer op en na een welverdiend moment van rust kan het vizier inmiddels weer met frisse moed op het Formule 1-seizoen van 2022. Het wordt opnieuw een seizoen waarin er een hoop van alle coureurs en medewerkers verwacht wordt. Voor het eerst in de geschiedenis worden er maar liefst 23 races verreden en daarnaast hebben we te maken met een hele rits aan nieuwe technische reglementen, waardoor het aanpassingsvermogen van de coureurs zeker op de proef wordt gesteld.

Hard trainen

Villeneuve ziet Abu Dhabi-controverse als zege: “Hamilton moet nu agressief terugkeren”Lees meer

Kersvers wereldkampioen Verstappen is in ieder geval alvast begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Nederlander toont via social media dat hij hard aan het werk is om de nodige kerstkilo’tjes eraf te trainen en weer topfit te worden voor het nieuwe seizoen. Vanaf 20 maart kan de Nederlander op jacht naar het succesvol verdedigen van zijn wereldtitel. Dan wordt de eerste race van het jaar gereden in Bahrein.

Virtuele 24u van Le Mans

Overigens zijn de fysieke trainingen die Verstappen aan het doen is niet de enige voorbereidingen die hij treft op het nieuwe seizoen. Dit weekend rijdt de Nederlander samen met Team Redline de virtuele 24u van Le Mans. Verstappen en zijn team hebben goede papieren op een mooi resultaat. Er wordt namelijk gestart vanaf de tweede stek.

Bericht vervalt om VERVALTIJD op VERVALDATUM

Geen reacties

Geef een antwoord